Інсайдери повідомили, що OPPO анонсує смартфон середнього рівня під позначенням A9. Новинка оснащена дисплеєм з каплевидным вирізом для фронтальної камери. Цього разу компанія вирішила не використовувати висувний механізм для камери, а розташувати їх в звичному місці. У теорії, це допоможе знизити підсумкову вартість смартфона для користувачів, і для виробництва.

Ззаду можна бачити подвійну основну камеру: затверджується, що до її складу увійде 48-мегапіксельний сенсор. Судячи з усього, компанія зробить акцент саме на камері для смартфона, а не на його крутий начинці. За попередньою інформацією, смартфон надійде в продаж в єдиній конфігурації - з 6 Гбайт оперативної пам'яті та флеш-накопичувачем місткістю 128 Гбайт.

Апарат буде пропонуватися в трьох варіантах колірного виконання - Ice Jade White, Mica Green і Fluorite Purple. Ціна складе приблизно 250 доларів США. така ціна точно сподобається користувачам, враховуючи його можливості. Компанія завжди приділяла особливу увагу камерам на своїх пристроях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.