У ряді європейських країн компанія Google проводить дуже приємну акцію для тих, хто хоче обзавестися флагманським смартфоном з якісною камерою. Пошуковий гігант обвалив ціни на смартфони Google Pixel 3 і Google Pixel 3 XL з величезними знижками. Втім, в цьому є й інша причина. Судячи з усього, продажі смартфона з кожним місяцям погіршуються, і компанія вирішила знизити ціну нібито під свята. До того ж, незабаром на прилавках з'являться більш бюджетні моделі цих смартфонів, які точно сподобаються фанатам продукції Google. Нагадаємо, що бюджетніе новинки будуть продаватися за ціною від 500 доларів, що цілком собі приємна новина.

В Німеччині смартфони можна придбати зі знижкою до 250 євро, що становить близько 280 доларів, а у Великобританії - 150 фунтів стерлінгів або 190 доларів, що становить третину від ціни мобільного пристрою.

У США ціни на Pixel 3 і Pixel 3 XL в офіційному магазині Google залишилися колишніми - 799 і 899 доларів відповідно, не подешевшав ні на цент з моменту випуску в жовтні минулого року.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.