Epic Games вирішила заманювати геймерів в свій магазин ексклюзивними пропозиціями. Компанія підписувала контракти з розробниками, щоб ті не випускали свої проекти в інших магазинах протягом року. У підсумку, головний конкурент в особі Steam від Valve втратить величезну прибуток, так як до цих пір вважається найбільшою торговою майданчиком і бібліотекою ігор для комп'ютерів.

Генеральний директор компанії Тім Суїні заявив, що перестане підписувати ексклюзивні контракти, але Valve доведеться змінити ставлення до розробників. Epic Games Store бере у девелоперів тільки 12% доходу, і, якщо Steam піде цей приклад, компанія перестане підписувати контракти. Нагадаємо, що Steam беріз близько 30% прибутку себе з будь проданої гри, що в свою чергу змушує розробників підвищувати ціни на ігри. Звичайно ж, геймерам це не до душі, так як вони значно переплачують.

Директор додав, що такий хід стане “визначною подією” у світі PC-геймінгу, яке перетворить цифрові магазини “у приємне місце для покупки ігор”. Деякі ігри зараз продаються за ціною 50 доларів, що досить велика сума.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.