Більш ніж півроку по мережі ходили різні чутки про Xiaomi Mi Band 4, і ось, з'явилися офіційні заяви від компанії. Фінансовий директор Xiaomi заявив, що розумний браслет готовий до продажу, і для цього вже все готове. Немає сумнівів, що гаджет з'явиться на прилавках вже в 2019 році. Швидше за все, це відбудеться на початку літа.

За словами високопоставленого співробітника, який доклав свою руку до створення спортивного браслета нового покоління, він отримає нову революційну можливість, зустріти яку в будь-яких інших пристроях такого типу просто неможливо. Про що конкретно йде мова - невідомо. У будь-якому випадку, ми вже знаємо, що апарат отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-датчик, щоб браслет міг орієнтуватися на місцевості. У теорії, це дозволить розширити межу використання пристрою.

Швидше за все, анонс даного наручного гаджета станеться вже в другій половині червня цього року, а через кілька тижнів Xiaomi Mi Band 4 надійде в продаж на території Китаю, а потім, через деякий час, він стане доступний на міжнародному ринку. Що стосується ціни, за апарат доведеться заплатити всього лише 30 доларів, що зробить це пристрій дуже популярним.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.