Компанія Xiaomi представила крісло для геймерів AutoFull за $415. Саме по собі крісло виглядає досить футуристично, і має кілька крутих функцій.

Компанія явно орієнтувалась дизайном сидінь спортивних автомобілів. Це видно по формі підголівника та бічної підтримки, які забезпечать максимальну зручність навіть під час тривалого сидіння за комп'ютером. Не виключено, що таке анатомічне сидіння дозволить сидіти за комп'ютером тривалий час без будь-яких болів в спині і шиї.

Чохол виготовлений з високоякісної волової шкіри, яка нагрівається не так сильно, як штучна. У теорії, це допоможе уникнути дискомфорту при високих температурах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

4D підлокітники на кріслі регулюються по висоті, куту нахилу і вперед-назад. Нахил спинки і висоти сидіння також можна налаштувати по своєму бажанню. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед аналогами.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.