На днях компанія Microsoft випустила збірку 18885 Windows 10 для розробників, в якій знайшлася одна дуже цікава функція.

зокрема, покращено додаток My Phone для синхронізації ПК зі смартфоном. Якщо раніше воно дозволяло відображати на комп'ютері тільки екран смартфона, то тепер будуть висвітлюватися також повідомлення. Це чудова новина для тих, хто не любить відволікатися під час роботи на повідомлення зі смартфона. У теорії, це допоможе краще керувати використанням смартфона, і відволікатися тільки на важливі повідомлення.

Працює це просто: повідомлення, які приходять на смартфон, будуть відображатися поруч з треєм на комп'ютері. Якщо ви переглянете і закриєте його - повідомлення зникне і на мобільному. Деякі повідомлення можна буде відключити, тобто на смартфоні вони все одно будуть відображатися, а на екрані ПК - немає. Таким чином, можна залишити повідомлення тільки від важливих людей або додатків.

Раніше додаток My Phone підтримувалося на смартфонах Samsung Galaхy S8/S8+ і S9/S9+, тепер список поповнили наступні моделі: OnePlus 6, OnePlus 6T, Samsung Galaxy S10e, S10, S10+, Note 8 і Note 9. Загалом, для роботи програми необхідна версія Android 7.0 або вище. На жаль, для пристроїв від Apple у нас погані новини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.