Як відомо, Samsung готує до випуску кілька смартфонів нової лінійки Note 10, в ній буде модель поменше (сам Note 10) і модель побільше (Note Pro 10), і обидві у варіантах як з підтримкою LTE, так і з підтримкою 5G. Зазначимо, що чутки про це смартфоні з'являються вже кожен день, так що сьогодні з'явилася нова витік, яка розкриває ще одну особливість цього пристрою. На цей раз мова зайшла про акумуляторі топової версії флагмана.

на Жаль, фото, прикріплене до звіту сертифікації, не відзначається чіткістю. Тим не менш, нідерландському джерела вдалося розгледіти номінальну ємність - 4370 маг, а типова ємність - 4500 мАч. Це досить багато, навіть на сьогоднішній день. Втім, правильна оптимізація роботи ОС дозволить істотно заощадити на заряді.

Виходить, що ємність акумулятора Note 10 (принаймні, топового варіанти) буде вище, ніж у Note9 і вище, ніж у Galaxy S10+. Але при цьому вона буде відповідати ємності Samsung S10 5G, що, загалом-то, логічно, враховуючи підтримку 5G обома цими моделями. Нагадаємо, що дебют новинки запланований на серпень-вересень 2019 року, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.