Роберт Бейнтер впустив свої Apple Watch в морі, займаючись серфінгом в Хантінгтон-Біч (штат Каліфорнія) в кінці минулого року, і нещодавно отримав їх назад в робочому стані. Дивно, але пристрій від Apple зміг полежати на дні моря у воді з сіллю, і після цього продовжити успішно працювати.

Бейнтер впустив години в море, але втративши свій “талісман”, він включив пошук пристрою в службі “Знайти iPhone”. На екрані Apple Watch з'явилося повідомлення про те, що годинник загублені, та номер телефону власника. Але тільки через шість місяців, коли власник вже втратив всяку надію, Бейнтеру зателефонували з незнайомого номера. Чоловік повідомив, що знайшов робочі Apple Watch Бейнтера в трьох милях на північ від місця, де годинники були втрачені. Очевидно, що течія унесла годинники, так що знайти їх самостійно просто було неможливим. Однак, завдяки чуйним людям такі знахідки можливі, і ця історія лише підтверджує це.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.