Черговий виток протистояння засновника компаній SpaceX і Tesla Ілона Маска і Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC) розв'язано шляхом підписання нової угоди. Ексцентричний мільярдер пішов на поступки, погодившись на більш суворий нагляд за публікаціями на його особистій сторінці в соцмережі Twitter повідомлень, що стосуються Tesla. Втім, це не дивно, адже раніше пости Маска в соцмережах по суті обманювали інвесторів. Раніше він говорив, що буде продавати акції Tesla, після чого вони зросли в ціні, а після цього раптово передумав. Подібні витівки повторювалися досить часто, але влада США вирішили покласти цьому край.

Для початку нагадаємо, що SEC звинуватила Ілона Маска і Tesla в порушенні умов угоди в лютому цього року, незабаром після того, як Мак опублікував в Twitter аерофотознімок з тисячами нових автомобілів Tesla, призначених для ринку Європи, заявивши виробничу мета на 2019 рік — 500 000 автомобілів. Однак, цей знімок порушив правила угод, за що компанія і поплатилася. Тепер же Маску доведеться радитися з юристом, перед тим як виставляти свої повідомлення в соцмережах, які стосуються компанії Tesla.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.