На виставці MWC 2019 компанія Nubia показала гнучкі смартфон-годинник Alpha і концепт першого 5G-мобільника - Nubia Mini 5G. Крім того, що пристрій зможе працювати в мережах п'ятого покоління, ще одним його перевагою повинні стати компактні розміри.

Інсайдери назвали головні особливості смартфона майбутнього.

Це досить класичний і компактний мобільник з габаритами 148х70,6х7,6 мм, які дуже близьким до тих, що отримав Samsung Galaxy S10 (149,9х70,4х7,8 мм). Сам по собі телефон буде вважатися досить компактним, враховуючи, що деякі смартфони вже мають діагоналі екрану більше 6 дюймів. У 2014 році такі параметри були тільки в планшетах. За продуктивність відповідає апаратна платформа Snapdragon 855 з модемом Snapdragon X50 у зв'язці з 6 Гб оперативної пам'яті, а власної дано 64 Гб. Однак, акумулятор не такий вже і великий, як цього хотілося б користувачам. Його обсяг становить всього 3450 маг. Про дату виходу поки немає ніякої інформації, як і про саму ціну.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.