В індійському штаті Телінгани як мінімум двадцять юнаків і дівчат покінчили з собою з-за поганих оцінок на іспитах. Однак, причиною могли стати не погано вивчені матеріали, які були використані під час тестів.

Пізніше стало відомо, що причиною провалу був збій тестової програми, в результаті чого незадовільні оцінки отримали 350 тисяч з мільйона студентів, які проходили іспит. Це величезна цифра, враховуючи, що ці іспити могли вплинути на подальше життя студентів.

В результаті 20 студентів, які завалили іспит, покінчили з собою. За іншими даними, загиблих було більше. Після вуличних протестів, які підтримали політичні партії, влада погодилися перевірити ще раз всі тести з незадовільними результатами. Тепер екзаменаторами доведеться перевіряти кожну відповідь вручну, щоб уникнути ще більше гибелей.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.