Кілька років тому компанія Samsung випустила на ринок флагманський смартфон Galaxy Note 7, але в кінцевому підсумку його довелося знімати з продажу, так як він масово возгорался і вибухав у користувачів по всьому світу.

Однак, флагманський Galaxy S10 теж почав вибухати. 30 квітня 2019 року зафіксували перший такий випадок. На щастя, ніхто не постраждав, а от сам смартфон, ціна якого починається від 1400 доларів, відновленню точно не підлягає.

Вибухнув саме Samsung Galaxy S10 5G, тобто такий смартфон, який здатний підключатися до мереж п'ятого покоління. Дане мобільний пристрій має четверний основною камерою, потрійний фронтальної фотокамерою, акумулятором підвищеної ємності і величезним 6,7-дюймовий Dynamic AMOLED-екраном з вбудованим в нього дисплеєм. Як стверджує власник телефону, який вибухнув без видимих на те причин, він придбав його собі кілька днів тому в числі тих, хто оформив попереднє замовлення.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після того, як власник цього девайса відніс його в тих сервіс, йому відмовили в заміні, повідомивши, що причиною пожежі могли стати зовнішні пошкодження. Іншими словами, власник смартфона втрата 1400 доларів, а також піддав себе на смертельну небезпеку.

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.