У лютому Motorola представила лінійку смартфонів середнього рівня Moto G7, яка представлена чотирма моделями. Проте, подробиці про характеристики майбутнього бюджетного смартфона Motorola Moto E6, що проходить під кодовою назвою Surfna, опублікував головний редактор відомого ресурсу XDA Developers Міш'ал Рахман. Саме цей смартфон цікавить публіку найбільше, так як він поєднує в собі приємну ціну і хороші характеристики.

Об'єм оперативної пам'яті складе 2 ГБ, а флеш-пам'яті-16 або 32 ГБ в залежності від модифікації. Набір камер типовий для цього сегменту: 13-мегапіксельна основна і 5-мегапіксельна фронтальна. Обидві отримають об'єктиви з діафрагмою F/2,0.

З коробки смартфон буде працювати під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про ціну поки говорити рано, але вона явно не буде перевищувати 500 доларів, так як флагманських характеристик у девайсі немає. Однак, не виключено, що цей смартфон призначений для ринку Індії, в якому величезною популярністю користуються смартфони з цінником від 10 до 200 доларів.

На жаль, даних про ємності акумулятора Moto E6 джерело не наводить. Як відомо, саме ємні акумулятори є головною особливістю нинішнього покоління Moto E5. Ніяких зображень Moto E6 поки теж немає, так що незрозуміло, чи будуть якісь зовнішні зміни.

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.