Розділ NASA Джим Брайденстайн під час конференції у Вашингтоні (США) заявив про те, що зіткнення астероїда з Землею цілком можливо за нашого життя. І це може покласти кінець нашого існування, як і існування нашої планети.

Він нагадав, що останнім зафіксованим ударом метеорита був Челябінський, який впав на Землю 2013 року. До цього найбільшим метеоритом, що впав на нашу планету, був Тунгуський. Сталося це подія 1908 року. Це означає, що практично кожні сто років один з метеоритів пробивається крізь атмосферу Землі, і стикається з поверхнею нашої планети.

"Ми повинні зробити так, щоб люди зрозуміли, що мова йде не про Голлівуді, і не про кіно. Мова йде про те, щоб захистити єдину планету, яка нам знайома, просто зараз, щоб зберегти життя, і це планета Земля", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Брайденстайн додав, що зараз NASA працює над виявленням і відстеженням 90% астероїдів, які можуть завдати непоправної шкоди Землі. Однак, на даний момент прямої загрози поки що немає.

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.