Ось вже який рік в мережі з'являються чутки про те, що Apple працює над новою перспективною технологією – екранами на основі microLED. Для цих цілей Apple навіть відкрила секретний завод в Каліфорнії, де компанія таємним чином розробляє і тестує дисплеї нового покоління. Однак, далеко не всі розуміють, що означає перехід на екрани нового покоління.

Однак, у такого рішення тільки плюси, і ось чому. Apple більше не буде залежати від Samsung і інших ключових постачальників, і тепер компанія може позбутися непотрібного співпраці з головним конкурентом. Весь процес, починаючи від початкових етапів розробки і закінчуючи технологією виробництва буде продиктований Apple.

Компанія зможе більш точно контролювати процес калібрування і налаштування дисплеїв, що в теорії, може зробити продукт від яблучної корпорації більш якісним. Якщо Apple вдасться стати першим виробником, що випустив на масовий ринок пристрою на ексклюзивній технології, це буде незаперечною перевагою перед конкурентами.

Однак, про ціну поки говорити рано, так що не виключено, що нові iPhone можуть стати значно дорожче у виробництві.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.