Одна з користувачів мережі виявила величезну уразливість на популярному месенджері Telegram. Вона переїхала до Канади і захотіла перевести свій аккаунт на місний номер, одночасно з цим шляхом відновлення додаток. Але до того номеру, який видав їй оператор вже була прив'язана обліковий запис Telegram: запустивши програму і ввівши код з СМС, користувачка побачила листування якогось Хасана.

Це означає, що прив'язати новий номер облікового запису неможливо. Більш того, дівчина отримала доступ до облікового запису користувача, який використовував той же номер для Telegram. Жінка звернулася в техпідтримку месенджера і отримала рекомендацію просто видалити обліковий запис Хасана, а потім повторити перенесення даних свого облікового запису.

Подібних помилок раніше не спостерігалося, і якщо вдасться повторити цей трюк, месенджер може втратити мільйони користувачів. Павло Дуров поки не дав ніяких коментарів з цього приводу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.