Астероїд "Апофіс" 13 квітня 2029 року пролетить всього в 38 тисячах кілометрів від центру Землі. Цей факт не на жарт схвилював вчених NASA, у зв'язку з чим космічне агентство закликає світ діяти.

У зв'язку з цим в Меріленді скликали Конференцію планетарної оборони. На ній обговорять потенційні стратегії спостереження за загадковим об'єктом, а також гіпотетичні місії, які могли б досліджувати об'єкт, передає NewsWeek. Будемо сподіватися, що астероїд не змінить свою траєкторію, так як людству просто нічим захиститися від зіткнення з астероїдом.

В Лабораторії реактивного руху NASA назвали наближення "Апофіса" до Землі неймовірною можливістю для досліджень. Справа в тому, що подібні об'єкти наближаються до нашої планети дуже рідко. Вчені будуть стежити за астероїдом за допомогою оптичного і радіолокаційного телескопів. Не виключено, що вчені захочуть запустити зонд для дослідження грунту на астероїді.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.