Epic Games Store хоч і намагається переманити аудиторію Steam, але армія шанувальників магазину Valve продовжує зростати. Компанія вже похвалилася новим досягненням, яке неможливо не показати публіці.

Якщо вірити сайту Steam ID Finder, 28 квітня в Steam зареєструвався amusedsilentdragonfly, який став мільярдним користувачем сервісу. Все ж варто розуміти, що армія шанувальників магазину менше, адже частина акаунтів неактивна, а деякі гравці створюють декілька “учеток” для власної вигоди.

Компанія не збирається зупинятися на досягнутому, так що це тільки початок. У жовтні Valve вже хвалилася, що щодня в Steam заходять 47 мільйонів геймерів, а за місяць у магазині здійснюється 1.6 мільйонів покупок. З рекордів також відзначимо 600,000 записів, які компанія заблокувала в грудні 2018 року. Втім, чи зможе Epic Games покласти кінець тривалої монополії Steam на ринку електронних ігор - покаже час. Залишилося тільки дочекатися виходу ексклюзивних ігор.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.