У мережі з'являється все більше чуток про загадкове смартфоні Redmi з процесором Snapdragon 855. Очікується, що його назвуть Redmi X, і навіть є нібито постер цієї новинки. Втім, інформації про новий смартфон не так вже й багато, так що бути впевненим, що на знімках саме ця модель поки що рано.

Звичайно, зображення виглядає сумнівно. На постері (точніше, на знімку екрана монітора з постером) показаний смартфон з висувною фронтальною камерою — саме таку повинен отримати Redmi X, за твердженнями експертів.

На екрані - фоновий малюнок з Залізним людиною. Раніше повідомлялося, що Redmi розпочала співпрацю з Marvel і пообіцяла новий продукт для просування фінальної частини “Месників”. Історія досить дивна, враховуючи, що фільм з'явився в мережі ще в 2013 році. Подивимося, що буде далі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що хакери успішно зламали iOS 12.3. Це означає, що захист системи смартфонів яблучної корпорації вміло обійшли. Jailbreak, так званий зламаний iOS, дозволяє завантажувати платні додаток абсолютно безкоштовно, а також кастомизировать інтерфейс. Втім, прошивка злітає вже через тиждень, так що кожні 7 днів доводиться перепрошивати його заново.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали найпопулярніший смартфон 2018 року. На диво, лідером став не Samsung або iPhone, а Xiaomi Redmi 5A, продажі якого досягли вже 20 мільйонів. Враховуючи, що смартфон отримав непогані характеристики, а його ціна приємно здивувала користувачів, цей смартфон має всі шанси користуватися популярністю і в 2019 році.

Знай.uа писав, що флагманський Samsung Galaxy Note 9 отримав приємне оновлення. Нова версія прошивки не тільки покращує систему безпеки, але і дозволяє робити більш якісні знімки за допомогою камери. Втім, незабаром на прилавках може з'явитися Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень-вересень 2019 року.