Адміністрація Facebook видалила 97 керованих із Росії і сфокусованих на Україні сторінок, груп і облікових записів, які скоординовано поширювали недостовірну інформацію. Тепер корпорація буде видаляти схожі сторінки, які поширюю фейковую інформацію, яка може призвести до дестабілізації в країні.

"Люди, які стоять за цією діяльністю, використовували фальшиві облікові записи для управління сторінками і групами, поширення свого контенту та підвищення залученості користувачів, а також для залучення їх до переходу на інші сайти з різноманітним контентом", - йдеться в повідомленні.

Раніше Facebook вже видаляла подібні сторінки, так як вони порушують правила розміщення публікацій. Одним з головних порушень було саме поширення неправдивої інформації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Вони публікували новини про місцеві та політичні новини, включаючи такі теми, як військовий конфлікт в Східній Україні, російська політика, політичні новини в Європі, політика в Україні та громадянська війна в Сирії.

Соцмережа видалила 97 сторінок, і в однієї з груп було близько 86 тисяч читачів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.