Apple офіційно припиняє випуск старих моделей “айфонів”, в яких увійшла і лінійка iPhone 6. Втім, це не дивно, адже на сьогоднішній день ці гаджети володіють досить скромними характеристиками, і деякі програми вже не можуть працювати справно через нестачу потужності.

зокрема, видання повідомляє, що з виробництва будуть зняті iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus і iPhone SE. Вони були випущені в 2014 році і випускалися протягом останніх п'яти років.

За даними галузевих джерел, за весь час виробництва було продано більше 250 млн, що робить цю лінійку найпопулярнішою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Втім, є і хороші новини. Ціни на iPhone 8 і 7 суттєво знизяться, так як тепер вони залишаються актуальними, але на короткий час, так як вихід iPhone 2019 не за горами. Якщо бути більш точними, то презентація нових смартфонів від яблучної корпорації відбудеться вже у вересні.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.