Як і очікувалося, під час відкриття конференції для розробників Google I/O були анонсовані більш доступні модифікації серії смартфонів Pixel: Pixel 3a і Pixel 3a XL. Ці пристрої зберегли відмінні камери Pixel, доступні у старших побратимів, але при цьому отримали спрощені технічні характеристики. Втім, це відмінна можливість придбати бюджетний смартфон з крутої камерою.

Смартфон Pixel 3a обладнаний 5,6-дюймовим OLED дисплеєм з Full HD роздільною здатністю 2140×1080 точок, у той час як у Pixel 3a XL застосовується 6-дюймовий OLED-екран з тим же Full HD роздільною здатністю. Обидві моделі містять процесор Qualcomm Snapdragon 670, хоча попередні чутки стверджували, що старша модель отримає більш продуктивний чіпсет Snapdragon 710. Об'єм оперативної пам'яті складає 4 ГБ, а ємність вбудованого сховища – 64 ГБ. Зазначимо, що смартфони досить потужні, так що всі програми будуть працювати плавно і без затримок. Смартфон істотно впали в ціні, і це чудова новина, так як більш просунуті версії коштують майже вдвічі дорожче. Для всіх користувачів, яким не потрібен потужний смартфон, ці бюджетники є відмінним способом заощадити.

Що стосується акумуляторів, вони не такі вже й великі - 3000 мАч (у разі Pixel 3a) та 3700 мАч (у Pixel 3a XL). Бездротової зарядки, на жаль, немає.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Смартфон Google Pixel 3a надійде в продаж за ціною $399, а за версію Pixel 3a XL доведеться заплатити $479.

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.