15 травня в Бразилії відбудеться захід Lenovo, на якому, як очікується, представлять смартфон Motorola One Vision. Ми вже мали можливість оцінити дизайн моделі, а зараз в Мережі з'явилися нові рендери пристрою. Судячи по дизайну, апарат не отримає якихось крутих особливостей, але виглядає він цілком презентабельно. Правда, сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі, а не в самому дисплеї. таке рішення може не сподобається користувачам.

Що стосується камеру, написи видно не дуже добре, але, крім вирішення основного датчика (48 Мп) можна розгледіти діафрагму об'єктива (F/1,7) і наявність оптичної системи стабілізації. Так що в якійсь мірі One Vision виявиться навіть краще Redmi Note 7 Pro, у якого приблизно той же набір датчиків основної камери, але оптичної стабілізації немає. Стабілізація дозволить робити більш якісні знімки.

За попередніми даними Motorola One Vision оснащений екраном діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю Full HD+, 3-4 ГБ оперативної і 32-128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, SoC Samsung Exynos 9610 і акумулятором ємністю 3500 маг. Сам смартфон буде коштувати досить дешево, що сподобається більшості користувачів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.