22 квітня компанія Samsung ухвалила рішення відкласти старт продажів свого складного смартфона Galaxy Fold вартістю майже $2 000 у зв'язку з проблемами з гнучким дисплеєм. Нагадаємо, що смартфони почали ламатися через кілька днів після експлуатації. При попаданні пилу під екран на місці шарніра, екран почав випирати і ламатися. Це неприпустимо в сучасному світі, враховуючи, що вартість смартфона близько 2000 доларів.

У повідомленні говориться, що компанія в даний момент працює над вирішенням проблеми з екраном смартфона і навіть робить певні успіхи. Однак разом з цим Samsung поки ще не готова назвати точну дату відправки Galaxy Fold своїм покупцям. Ситуація навряд чи зміниться і через декілька тижнів. Корпорація так і не змогла вирішити цю проблему моментально, проте, кількість людей, які передзамовили цей девайс досить величезна.

Схоже, що обіцяні 2 тижні виправлення недоліків поступово перетікають у невизначений термін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.