Аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) стверджує, що в цьому році Apple відмовиться від використання антен, створених на базі технології LCP (рідкокристалічний полімер). Такий матеріал був використаний для антен iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR.

Тепер же смартфони і планшети, які з'являться вже на прилавках восени 2019 року отримає нові антени, які в теорії дозволять знизити ціни на пристрої, так як їх виробництво буде трохи дешевше і простіше.

При цьому Куо очікує, що LCP буде основним матеріалом для антен в iPhone 5G 2020 року, оскільки він вважає, що виробничі проблеми, що обмежують радіочастотні характеристики LCP, до того моменту будуть вирішені. Швидше за все, iPhone в цьому році не отримають підтримку мережі нового покоління.

Інсайдер також зазначив, що нові планшети iPad теж обзаведуться новими антенами, які дозволять поліпшити зв'язок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.