Компанія Huawei випустила спеціальну люксову версію свого флагманського смартфона Huawei P30 Pro. За своїми характеристиками вона нічим не відрізняється від оригінальної, однак зовні виглядає значно яскравіше. Втім, це вплине і на ціну. Однак, за такий гарний смартфон можна заплатити будь-які гроші.

Обмежена версія смартфона отримала назву Huawei P30 Pro Special Edition.

Видання опублікувало фото спеціальної версії P30 Pro, що демонструють, як вона відрізняється від стандартного варіанту. Зазначимо, що купити в звичайному магазині швидше за все не вийде.

Головна відмінність полягає в чохлі сріблястого кольору, вкритому блискучим шаром, який надає смартфону преміальний вигляд. Інші відмінності стосуються лише упаковок гаджета, підкреслюють його ексклюзивність. Швидше за все, девайс буде продаватися обмеженим тиражем, так що варто відразу зробити передзамовлення, якщо ви ласі на блискучі речі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Характеристики смартфона такі ж, як і в оригінальній версії. Ціна буде залежати від специфікацій, і сама доступна версія оцінена в 871 долар.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.