Існує маса варіантів того, що можна зробити зі старим iPhone. Одні, що логічно, продають їх і таким чином економлять на купівлі нової моделі. Однак, у компанії Apple є своя думка на цей рахунок. У мережі з'явилося відео, яке підказує, що ж насправді варто зробити з застарілим iPhone.

На цьому тижні Apple опублікувала на своєму YouTube-каналі відеоролик, присвячений трейд-іну. У ньому вона розповідає про важливість цієї програми для галузі і для планети, не зачіпаючи можливості дістати таким чином новенький iPhone XR зі знижкою. Навіть якщо ваш застарілий смартфон не може працювати коректно, його варто здати Apple, і зробити внесок в екологію, а також отримати приємну знижку при покупці смартфона.

Мета програми полягає не тільки в обміні старого на новий iPhone, але і правильної утилізації вийшла з ладу електроніки. Здавши апарат по трейд-іну, можна бути впевненим, що його або відновлять і він потрапить в руки до нового користувача, або повторно перероблять, а отримані в результаті матеріали підуть на виробництво нових пристроїв Apple. Наприклад, сталевий корпус iPhone 5S раніше йшов на створення нового корпусу для MacBook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.