Після того як глава Blizzard Майк Морхейм пішов у відставку, його пост зайняв виконавчий продюсер World of Warcraft Дж. Аллен Брек. А на звільнену посаду призначили Джона Хайта.

Ряд видань взяли інтерв'ю у Джона Хайта, який за минулі півроку цілком освоївся на новій посаді і може поділитися своїм баченням майбутнього World of Warcraft.

Серед змін варто відзначити досить часті оновлення контенту. Наприклад, на розробку і тестування нового оновлення йде близько 11 тижнів, так що геймери вже можуть передбачати появи нового контенту в грі.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, глава ігровий компанії вважає, що інструменти розробників теж є невід'ємною частиною гри. Наприклад, він часто сам грає в цю онлайн-гру, і спілкується з звичайними гравцями, які повідомляють про недоліки гри.

Грі виповнилося п'ятнадцять років, мало які багатокористувацькі проекти виявилися настільки ж довгоживучими. Але продюсер упевнений, що вона не застаріла. І готовий подивитися, що стане з нею ще через п'ятнадцять років. Хайт щиро впевнений, що до цього терміну вона все ще жива. Будемо сподіватися, що так і буде далі.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.