Мільйони користувачів очікують виходу Xiaomi Mi Band 4, який вийде на ринок вже в нинішньому році, про що достовірно відомо. Швидше за все, девайс покажуть в кінці травня, а ось його поява на прилавках очікується вже в червні 2019 року.

Тим не менш, на превеликий жаль, цей наручний гаджет не здатний повноцінно працювати за межами китайського ринку, і це абсолютно точно засмутить всіх користувачів, про що стало відомо сьогодні, 9 травня 2019 року.

Як повідомив один з інсайдерів, китайська корпорація вирішила зробити чіп NFC працюють виключно з платіжною системою Mi Pay, а така в даний час працює лише в Китаї, причому її запуск в інших регіонах світу не планується. Це означає, що чіп для безконтактної оплати не буде працювати за межами Китаю, в тому числі і на території України.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Хорошого у всьому цьому, звичайно ж нічого немає, але цілком очевидно, що вплинути на дану ситуацію ніяк не вийде, тобто в даному конкретному випадку не врятує ніяка перепрошивка. Будемо сподіватися, що компанія вирішить випустити глобальну версію з підтримкою системи від Google.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.