На початку 2019 року месенджер WhatsApp перестав працювати над мобільних пристроях, в яких в якості операційної системи виступає Nokia S40 або Nokia Series 40. Це означає, що користувачі не будуть отримувати оновлення програми, що незабаром зробить неможливим використання месенджера на певних смартфонах. Втім, компанія і так довго підтримувала смартфони, які працюють на “мертву” ОС Windows Phone. Смартфони і без цього не користувалися величезною популярністю на момент виходу, так що відмова від підтримки був лише питанням часу.

Тоді ж розробники WhatsApp підтвердили, що месенджер припинить працювати на смартфонах з усіма версіями операційної системи Windows Phone з 1 лютого 2020 року.

Однак недавно компанія опублікувала нову позицію, згідно з якою підтримка Windows Phone припиниться після 31 грудня 2019 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До 1 лютого 2020 додатком WhatsApp все ще можна буде користуватися на пристроях з версією Android 2.3.7 і старше, а також з iOS 7 і старше.

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.