Через рік раннього доступу на PC гра Dead Cells дісталася до PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch, а тепер розробники кинули погляд на мобільні платформи.

Розробники з Motion Twin подружилися з видавцем Playdigious, анонсувавши Dead Cells для Android і iOS. Це означає, що користувачі мобільних пристроїв зможуть насолодитися чи не найкращою грою 2018 року. За заявою розробників, буде підтримувати бездротові контролери, що дозволяє збільшити комфорт під час гри. Не виключено, що новинка буде безкоштовною, правда з внутриигровым донатом.

Вийде мобільний Dead Cells вже влітку 2019 року, але спочатку на iPhone і iPad. Користувачі Android зможуть пограти “пізніше”. У будь-якому випадку, справжні геймери будуть чекати необхідне на час перенесення проекту. Нагадаємо, що в 2018 році гра отримала кілька нагород від The Game Awards. Проект Motion Twin переміг у номінації “Краща екшен-гра”, обійшовши Call of Duty: Black Ops 4, Destiny 2 і Far Cry 5.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.