Марк Гурман і Деббі Ву з Bloomberg поділилися коротким списком того, чим порадують нас наступні iPhone XS, XS Max і iPhone XR. Зазначимо, що нововведень досить багато, що не може не радувати користувачів.

  • Всі нові iPhone будуть виглядати аналогічно поточним версіям, за винятком модуля задньої камери. Звичайно ж, топові моделі отримають потрійну камеру.
  • Наступні iPhone XS і iPhone XS Max будуть “приблизно на півміліметра товщі”. Швидше за все, це із-за нової камери, або ж із-за збільшеного акумулятора.
  • прийдешніх iPhone будуть встановлені нові чіпи A13, розроблені Apple і виготовлені TSMC. Тестування цього процесора почалося в квітні, а масове виробництво може початися ще до кінця травня. Звичайно ж, буде величезний приріст в продуктивності.
  • Всі три iPhone буде мати функцію, яка дозволяє користувачам заряджати AirPods другого покоління і інші пристрої, просто поклавши їх на смартфон. Подібну технологію впровадили в Galaxy S10 і смартфони Huawei 2018 року.
  • Apple працює над функцією автокорекції, щоб “повернути людей на фотографію, якщо вони були випадково вирізані”.

Нагадаємо, що презентація новій смартфонів від яблучної корпорації запланована на вересень 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.