Раніше анонсований електричний кросовер Tesla Model Y потрапив в об'єктив шпигунської фотокамери під час проходження випробувань на дорогах загального користування. Перший знімок новинки показує нам задню частину невеликого позашляховика, побудованого на платформі Tesla Model 3, який з'явиться у продажу в кінці 2020 року і потенційно стане самим продаваним Tesla. Автомобіль має фірмовий дизайн, який не сильно відрізняється від зовнішнього вигляду своїх попередників. Так, виглядає він досить спортивно, та й потужності у нього предостатньо.

Виходить, що це саме перша публічна поява Model Y. Тому нас тішить той факт, що Tesla достатньої далеко просунулася в розробці свого нового електрокара, щоб приступити до тестів. У випадку, якщо тести пройдуть вдало, компанія, як і планувалося, випустити автомобіль у продаж вже в наступному році.

Новинка зможе вмістити до 7 пасажирів і може проїхати до 450 км без підзарядки, а розгін до 100 км/год займе всього за 3,5 секунди, але все залежить від комплектації. Звичайно ж, комплектації сильно змінюють вартість автомобіля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ціни на модель Standard Range почнуться з 39 тис. доларів США, але така версія не з'явиться до весни 2021 року. Моделі Long Range, AWD і Performance будуть доступні до замовлення цієї осені за ціною від 51 тис. доларів США.

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.