У Мережі продовжують з'являтися нові подробиці про майбутню новинку OnePlus 7 Pro, а вчора стало відомо про те, що в OnePlus 7 Pro буде виправлено один дуже неприємний недолік його попередника. Причому даний недолік пристроїв OnePlus так дратував власників, що вони навіть написали на Reddit петицію. Втім, це не заважало смартфону OnePlus 6T стати кращим смартфоном 2018 року. Проте, розробники прислухаються до думки користувачів, і пообіцяли виправити цей величезний недолік.

Нагадаємо, власники пристроїв OnePlus роками критикували вибромоторчик - він був надто слабким, що призводило до пропущеним сповіщень. Крім того, спостерігалися різного роду неприємні прояви, наприклад, тріск. Виробники вирішили заощадити на вібрації смартфона, але користувачам такий хитрий хід не сподобався. Тепер же виробникам доведеться заморочити, і змінити систему вібрації, щоб вона була більш потужною.

Глава компанії OnePlus Піт Лау (Pete Lau) на своїй сторінці в Twitter розповів про те, що в OnePlus 7 Pro буде оновлено спосіб вібрації при отриманні сповіщення. Що ж, чудова новина, і тепер у нового флагмана будуть всі шанси стати кращим смартфоном 2019 року.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.