Компанія OnePlus 14 травня, анонсує флагманські смартфони OnePlus 7 і версію Pro. 13 травня произвоитель почав приймати попередні замовлення на ці топові смартфони.

Разом з двома флагманами завтра очікується дебют адаптера Warp Charge 30 Car Charger для того, щоб заряджати смартфони в автомобілі, і бездротових навушників OnePlus Bullets Wireless 2. Однак, цей апарат не настільки цікавий, як самі смартфони. Втім, цінники на них не особливо порадують користувачів, але така ціна за потужний смартфон. Не виключено, що апарат визнають кращим смартфоном 2019 року, як це було з його попередником OnePlus 6T в 2018 році.

За попередніми даними, вартість OnePlus 7 Pro залежно від ринку і обсягів пам'яті складе $715-$915. Зазначимо, що про смартфоні ми вже дізналися практично всі з частих витоків.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.