В першій бета-версії Android Q Google вирішила вдосконалити багатозадачність мобільної ОС і додала в неї такий інструмент, як “бульбашки”, або Bubbles. З їх допомогою можна відповідати на повідомлення в різних додатках і месенджерах, причому не відкриваючи ці самі програми. Задум достатньо амбітна, але компанія з якихось причин вирішила відмовитися від релізу.

насправді “бульбашки»” на відміну від Scoped Storage, залишаться в релизной версії Android Q, але будуть не доступні в системі за замовчуванням. Згідно підтвердженої інформації, що Google планує приховати функцію від користувачів і відкрити її тільки розробникам. Це означає, що компанія поки не готова випускати релізну версію, і довіриться вже тестерам, які і отримають до неї доступ.

Незважаючи на те, що Google вирішила сховати “бульбашки” від користувачів, будь-який бажаючий зможе активувати їх всього декілька дій. Тумблер активації цієї функції буде доступний в параметрах розробника, доступ до яких відкривається з п'ятикратного натискання на пункт “Про телефон”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.