Більш ніж півтора року японська корпорація Sony тримала всю інформацію про консолі PS5 в секреті, але слідом за тим, як в інтернет почали масово потрапляти відомості про даному ігровому пристрої, компанія-виробник вирішила перестати приховувати факт її розробки, почавши ділитися відомостями про те, що з себе представляє ця консоль. Компанії довелося назвати головну фішку консолі майбутнього, щоб розвіяти різні чутки, які з'являються на просторах мережі.

Як і очікувалося, консоль нового покоління отримає зроблені на замовлення процесор CPU AMD Ryzen і відеокарту GPU Navi, а ось доповнюватися вся ця картина буде вкрай швидкої твердотільної пам'яті SSD. Творці консолі заявляють, що новинка зможе записувати інформацію зі швидкістю 3 Гб/с. По суті, це рекорд. Приміром, PS4 запускає одну гру за 15 секунд, а нова консоль зможе це повторити менш ніж за одну секунду. Нагадаємо, що девайс покажуть вже в 2020 році, так що доведеться потерпіти. Що стосується ціни, аналітики назвали ціну в 500 доларів.

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.