В 2019 році Apple, випустить 3 нові моделі iPhone. Про це повідомляють інсайдери в мережі практично щодня. Втім, компанія вирішила не морочитися, і випустити нові смартфони в точно такому ж дизайні, що і торішні флагмани. Однак, для різноманітності, яблучна корпорація додасть смартфону iPhone Xr 6 нових забарвлень. На додачу до чорному, білому, жовтому і червоному з'являться зелений і блакитний. Два останніх замінять синій і кораловий. Подивимося, як вони будуть виглядати в реальності.

На ринок також просочилася інформація про те, що компанія запропонує покупцям силіконові чохли для iPhone 11 і iPhone 11 Max. Їх кольору – чорний, білий, червоний, бузковий, “зелена м'ята” і “стиглий жовтий”. Всі вони доступні на ринку для попередніх моделей iPhone XS і iPhone XS Max. Компанія любить називати свої кольори незвично, і це вже стало свого роду традицією.

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.