Компанія Samsung офіційно представила новий фітнес-трекер Galaxy Fit e, вартість якого більш ніж на половину нижча, ніж у моделі Galaxy Fit. Втім, браслет володіє достатньо широким функціоналом, так що і він вартий вашої уваги.

Новинка оснащена 0,74-дюймовим монохромним OLED дисплеєм, в той час як дорожча версія Galaxy Fit містить 0,95-дюймовий кольоровий дисплей. Пристрій здатний автоматично відстежувати різні види фізичної активності (ходьбу, біг, вправи) і передавати дані в додаток Samsung Health. Функції цілком собі непогані, і вони точно стануть у пригоді любителям активного відпочинку.

Також трекер містить сенсор частоти серцевих скорочень. Незважаючи на захист від впливу води (витримують тиск до 5 атмосфер), функції з відстеженням плавання не підтримуються. Ми не рекомендуємо занурюватися з пристроєм на велику глибину.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

На дисплеї можуть відображатися поточний час, кількість пройдених кроків, а також повідомлення та події календаря з підключеного смартфона. Автономність новинки становить 6-7 днів при частому використанні і до 13 днів при типовому використанні.

За браслет просять близько 40 євро, що цілком собі непогана ціна.

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.