Компанія Redmi, яка належить корпорації Xiaomi, раніше заявляла, що в своїй лінійці буде виробляти не тільки бюджетні смартфони, але і флагманські пристрої. 14 травня було офіційно представлено нову назву модельного ряду флагманського Redmi – K20. Однак, літера “K” у назві не просто так. Глава компанії заявив, що це скорочено від слова Killer, що в перекладі означає “Killer”.

Технічні характеристики смартфонів поки не розкриваються. Тим не менш, в Мережі ширяться чутки про те, що Redmi K20 отримає процесор Snapdragon 730, а топовий Redmi K20 Pro – Snapdragon 855. І це при тому, що їх цінник точно не перевалить за 350 доларів.

В іншому смартфони відрізнятися один від одного не будуть. Отримають 6,39-дюймовий OLED-дисплей з вбудованим сканером відбитків пальців, фронтальну камеру в перископі, а також потрійний 48 МП фотосенсор. Пам'яті в пристрої буде 6/8 ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті до 128 ГБ ПЗУ. Акумулятор отримає ємність 4000 мАч. Також новинкам приписують наявність модуля NFC і 3,5 мм порт для навушників. Про дату виходу поки говорити рано, а от на ринку України вони з'являться не відразу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.