Повторна ескалація торгової війни між США і Китаєм сильно вдарила по акціях американського виробника електромобілів Tesla. Корпорація продовжує втрачати мільйони доларів щодня, що точно не по душі Ілону Маску.

На Нью-Йоркській фондовій біржі цінні папери компанії за день впали в ціні на 5,22% і завершив день на рівні $227,01 за штуку. Мінімально одна акція Tesla 13 травня торгувалася за ціною $224,5 (зниження на 6,3%). Таке падіння за день агентство називає найбільшим для компанії з січня 2017 року. Втім, Маск продовжує бути оптимістично налаштованим.

Крім того, Tesla потягла за собою індекс світових виробників автомобілів (включає 27 компаній), який складається експертами агентства. Він впав на 1,6%, до найнижчого рівня за день з 7 січня, вказують фахівці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Однак, не тільки компанія Tesla понесла збитки - інші американські компанії теж втратили мільйони доларів. У мінусі завершили день німецькі BMW і Daimler, найбільші імпортери автомобілів американського виробництва Китай. Їх акції на Франкфуртській біржі впали 13 травня на 1,95% і 4,68% відповідно. Папери General Motors втратили 3,51%, а Ford Motor - 2,89%.

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.