Пару тижнів тому експерти компанії DisplayMate Technologies повідомили, що лабораторія провела ретельне тестування OLED-дисплея OnePlus 7 Pro, який за підсумками тестів отримав максимальну оцінку A+. Це означає, що на сьогоднішній день екран смартфона практично нешкідливий, і випромінює мінімум шкідливого для очей освітлення.

Тепер же був опублікований докладний огляд панелі Fluid AMOLED з частотою 90 Гц, яка встановлена в OnePlus 7 Pro. За словами представників компанії, “OnePlus 7 Pro оснащений вражаючим чудовим дисплеєм світового класу” і “одним з найбільш інноваційних і кращих з точки зору продуктивності”. Це один з кращих смартфон екранів, протестованих DisplayMate, який увійшов в клуб обраних, де знаходяться Samsung Galaxy S10, Apple iPhone XS Max і Google Pixel 3 XL. Іншими словами, цей смартфон показує відмінні характеристики не тільки в плані камери і процесора, але і в нешкідливості екрану.

DisplayMate зазначає, що OnePlus 7 Pro має екран з майже ідеальною точністю калібрування і продуктивністю, візуально неотличимой від ідеальної. У смартфона є всі шанси стати кращим смартфоном 2019 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.