Представник програми WhatsApp заявив, що хакерську атаку на них могла вчинити "приватна компанія, що працює під керівництвом уряду". Цей інцидент в сервісі пов'язують з Міністерством юстиції США. Судячи з усього, глобальну хакерську атаку змогли зробити не звичайні хакери з метою грошової наживи.

Спікер WhatsApp також зазначив, що атака була досить гострою, і порекомендував користувачам оновити програму до останньої версії, а також операційну систему телефону, щоб убезпечити себе від витоку збережених на пристрої даних. Нагадаємо, що хакери знайшли виверт, яка дозволяла завантажувати вірус на смартфони користувачів за допомогою відеодзвінка. Дивно, але вірус на смартфон можна завантажити навіть у тому випадку, якщо користувач відхилив виклик.

За оцінкою Скотта - Сторі старшого викладача кібербезпеки в британському університеті Шеффілд Халлам, більшості користувачів не про що турбуватися. Він додав, що зловмисників цікавили дані публічних людей, наприклад, правозахисників. І все ж, спростовувати факт хакерської атаки вже не має сенсу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.