Торік Huawei P20 lite був надійним і доступним представником сімейства P20, і, схоже, в 2019 році буде випущений його наступник. Як свідчить нова витік, смартфон Huawei P20 lite 2019 отримає оновлений дизайн, дисплей з отвором для фронтальної камери і відразу чотири камери на задній панелі. Це означає, що компанія Huawei нарешті зважилася випустити смартфон відразу з 4 обїективами на задній панелі.

Інсайдери повідомляють, що Huawei P20 lite 2019 отримала 5,84-дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і отвором для фронтальної камери, розташованим у верхньому лівому кутку. Пристрій несе на борту процесор Kirin 710, 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 або 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Ємність сховища можна розширити за допомогою карти пам'яті microSD. Серед інших характеристик згадується наявність батареї ємністю 3000 маг. Акумулятор має дуже малий запас енергії, що позначиться на його автономності. Процесор досить потужний, щоб спустошити акумулятор всього за кілька годин.

Як очікується, смартфон Huawei P20 lite 2019 надійде в продаж за ціною від $315. Коли новинка з'явиться на території України - невідомо, але ціна не може не радувати користувачів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.