Поки більшість виробників готують свої складні смартфони, компанія Lenovo пішла далі і представила прототип ноутбука з гнучким екраном. Судячи з усього, девайс так і не з'явиться на прилавках. Принаймні, в найближчі кілька років. Користувачам просто не потрібен такий девайс, так як його ціна буде занадто величезною.

Новинка отримала назву ThinkPad X1 і її показали на щорічному заході Accelerate 2019 в Орландо, США. Як і звичайні ноутбуки, пристрій складається навпіл, завдяки спеціальним шарнірам. Замість окремого екрану і клавіатури, всю внутрішню поверхню займає гнучкий дисплей. Чи стане ця затія реальної - покаже час. А поки можна розглянути смартфон з усіх боків.

Lenovo працює над продуктом останні кілька років, але поки не збирається його випускати. Принаймні до 2020 року. Схоже, виробник не хоче повторити долю Samsung Galaxy Fold.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.