Спільно з дослідниками в області безпеки, які працюють у кількох університетах в різних країнах, а також з фахівцями компаній Cyberus, BitDefender, Qihoo360 і Oracle компанія Intel повідомила, що в її процесорах виявлена чергова вразливість, пов'язана зі спекулятивним виконанням команд. Експерт відзначають, що позбутися від неї неможливо з допомогою відключення функції.

Уразливість зачіпає більшість процесорів Intel, за винятком деяких процесорів Core 8-го і 9-го покоління, а також процесорів Intel Xeon Scalable 2-го покоління, в яких, за словами Intel, вже прийняті заходи на апаратному рівні. Зазначимо, що на сьогоднішній день ці процесори є одними з топових, що дає нам зрозуміти, що дорогі флагманські ноутбуки і ПК можуть стати легкою мішенню для хакерів.

Для попередніх поколінь процесорів виробник має намір випустити оновлення мікрокоду, що усуває вразливість. Швидше за все, це відбудеться найближчим часом, а користувачам рекомендується оновити драйвера при першій можливості до актуальної версії.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.