Вчора на презентації, окрім нових смартфонів OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, компанія OnePlus також анонсувала бездротові навушники Bullets Wireless 2. Новинки порадує користувачів покращеними характеристиками. Правда, ціна трохи кусається, але навушники все одно дешевше AirPods від Apple.

Вони стали оновленою версією торішньої моделі і отримали такий же форм-фактор. Навушники оснастили двома арматурними драйвера і один динамічним випромінювачем. Це має позитивно вплинути на якість звуку гарнітури, а також знизити загальний шум звуків з вулиці.

Bullets Wireless 2 отримали підтримку швидкої зарядки (10 хв — 10 годин роботи), акумулятор, якого вистачить до 14 годин прослуховування музики, підтримку голосового асистента Google, а також Bluetooth 5.0 і кодек aptX HD. Такими характеристиками не можуть похвалитися навіть бездротові навушники від яблучної корпорації. В навушниках є функція швидкого підключення (працює на OnePlus 5/5T/6/6T/7/7 Pro) і можливість підключатися відразу до декількох пристроїв.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

OnePlus Bullets Wireless 2 надійдуть у продаж в Європі 21 травня з цінник в 100 доларів США.

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.