Видеоблогер Зак Нельсон, більш відомий під псевдонімом JerryRigEverything, отримав у свої руки тільки вчора представлений смартфон OnePlus 7 Pro і влаштував йому традиційну серію тестів на міцність і виживаність при негативних зовнішніх впливах.

Смартфон OnePlus 7 Pro покритий з двох сторін скляними панелями, між якими розташувалася металева рамка. Дисплей новинки з коробки покритий захисною плівкою, а вже під нею розташована захисне скло. Судячи з відео, блогеру вдалося залишити кілька подряпин досить твердим предметом, так що можна сміливо заявити, що сам екран надійно захищений. Однак, металеві решітки для динаміків можна легко подряпати. Втім, на роботу пристрою це ніяк не вплине.

Фронтальна камера в OnePlus 7 Pro розміщена не над дисплеєм, як у більшості інших смартфонів, а в висувному блоці, який піднімається з верхньої грані. І хоча камера захована більшу частину часу в сам корпус, вона надійно захищена, і не дряпається під впливом металевих предметів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бічні грані легко дряпаються, і фарба злазить моментально. Знову ж таки, на роботу смартфона це не впливає.

Судячи по ролику, апарат з легкістю витримав усі випробування, що натякає на якість збірки і компонентів.

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.uа писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.