Павло Дуров написав колонку, у якій жорстко розкритикував головного конкурента Telegram - месенджер WhatsApp, що належить Facebook. Стаття у тому числі присвячена нещодавно знайдену уразливість, яка дозволяла зловмисникам встановлювати на пристрій шпигунське ПЗ без відома користувача.

Якщо користувачі WhatsApp шоковані тим, що месенджер залишив уразливість, яка дозволяє отримати доступ до фото, адресами та контактами, то Дуров немає. Дуров нагадаємо, що подібна ситуація вже була в 2018 році. Не виключено, що подібне повториться і в 2020 році.

WhatsApp не зберігає вихідні коди програми у відкритому доступі, щоб їх не могли вивчити фахівці з кібербезпеки. Більш того, розробники навмисно заплутують файли додатків. У той час як Telegram робить навпаки і в усьому відкритий. Однак, витоків інформації не спостерігалося, що дає нам зрозуміти, що Telegram більш захищений;

Втім, і без повідомлень Дурова можна проаналізувати стан месенджерів, і зазначити, що за останні роки в Telegram не спостерігалося великих витоків інформації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.uа писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.