Нагадаємо, що компанія Apple перші за 10 років випустила власну гру в App Store під назвою Warren Buffet’s Paper Wizard. У грі користувачеві належить приміряти на себе роль майбутнього мільярдера Уоррена Баффета, який в юності заробляв розносом газет. Цілі гри - як слід цілитися в будинку і розкидати до їх дверей свіжу кореспонденцію, уникаючи потрапляння в чужі автомобілі, птахів і інші перешкоди. Гра досить незвичайна, і дозволяла вбити кілька вечорів за смартфоном. Однак, несподівано для користувачів, гру видалили з магазину за межами США.

Причиною могло стати те, що Уоррен Баффет не так добре відомий за межами Сполучених Штатів Америки, тому не всі зможуть зрозуміти сенс гри, що стала свого роду даниною поваги іменитому інвестору.

Подивимося, що на це скаже яблучна корпорація, так як офіційних коментарів за цей час не спостерігалося.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.uа писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.